За нас

Циклене-София е основана през 2002г. от компетентни и професионални майстори занимаващи се в областа на подовите настилки и по-конкретно в поставянето и обработването на естествени паркети. С течение на годините професионалистите, които работят във Фирмата се развиват и използват новостите и най-новите технологии излезли на пазара в областа на подовите настилки както от естествено дърво така и в поставянето на ламиниран паркет. Качеството и професионалността на Фирмата е едно от най-високите както в София, така и в страната.

1

Техниката и качеството, с което работят майсторите е високо и строго индувидуално за всеки клиент.

2

Всеки адрес се разглежда професионално и се намира най-добрия начин за обработка на паркета съобразено с желанията на клиента.

3

Машините с които работим са професионални и максимално обезпрашени, което ви дава възможност да използвате нашите услуги по всяко време на годината.

4

Лаковете и материалите които се използват са италиански и с високо качество предназначени специално за подови настилки.

Повечете от продуктите са на полиуретанова основа, бързосъхнещи, което позволява в максимално малки срокове вашият паркет да бъде изциклен и лакиран. Услугата циклене и лакиране ви дава възможност да обновите и преоткриете естествения ви паркет. Работим с обезпрашени и професионални машини. Отстъпки за по-големи обекти и адреси.

Call Now Button