Циклене на дюшеме

Какво е дюшеме?

Една от предлаганите от нас услуги е цикленето на паркет в София. Това е процес по обработка на подовата повърхност с цел нейното перфектно изглаждане. Основните дейности са сваляне на стария лак, почистване на замърсяванията и изравняване на неравностите между отделните паркетини.

Старо вчера, ново днес

Цикленето на дюшеме и лакирането са услуги, с които лесно ще освежите дома си. Все пак дюшемето придава уют, от който никой не би искал да се лиши. Тази дейност има за цел да изчисти натрупаното замърсяване и да придаде изцяло нов вид на вашата подова настилка, премахвайки най-горния ѝ слой.

Цикленето на дюшеме се извършва и при неговото поставяне веднага след монтажа, защото дървесината е естествен материал и леки несъвършенства винаги са на лице. Преди да се лакира и да се поставят защитни препарати е хубаво повърхността да се изцикли.

Сходство с цикленето на паркет

E
Подобно на отстраняването на недостатъците на паркета, цикленето на дюшеме се извършва посредством високотехнологични машини, на чийто край се слагат различни шкурки в зависимост от етапа, на който се работи. Процесите при двете подови настилки са много сходни.
E
При цикленето на дюшеме отново се отстраняват първо най-силно изразените неравности, а след това се преминава и към по-детайлен поглед.
E
Отново се фугира между цикленето и финото шлайфане.
E
И тук е от голямо значение да се свали старият лак, за да бъде успешно нанесен новият лаков слой.

Ако се интересувате от предлаганите от нас цени за циклене на дюшеме, можете да намерите подробна информация в съответната категория на нашия сайт. Ако имате допълнителни въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас на посочените за тази цел контакти, за да ви дадем всички отговори.
За постигането на желанието резултати при предстоящото ви циклене на дюшеме изберете професионалисти с опит.

Call Now Button