Редене на паркет

Реденето на паркет е дейността по поставяне на подовата настилка. Най-вероятно по-голяма част от помещенията, които обитавате – както вкъщи, така и в офиса, та дори и в любимия ви ресторант, са с паркет. Подът прави силно първо впечатление във всяка стая, което лесно може да бъде помрачено с признаците на некачествена работа. Не допускайте това да се случи и на вас. Заложете на качествено редене на паркет и придайте нов вид на любимото ви пространство.

Фактори, влияещи върху реденето на паркет

E
Резултатите от дейността биха били най-качествени, когато повърхността, върху която ще се реди паркет, е максимално гладка. Не бива да забравяме, че той ще придобие формата на пода и при неравности в по-късен етап ще се наложи пренареждане. Този проблем е причина и за скърцането на пода.
E
Посоката на навлизащата в стаята светлина е определяща за посоката и на нарежданата настилка.
E
Големината на помещението се отнася както към правилния избор размер паркетни ламели, така и към реденето на паркет.
E
Влажност - винаги трябва да е предварително изследвана.
E
И последно, но най-важно - желанието на клиента относно начина на нареждане.

Видове редене на паркет

В днешно време разнообразните декорации, които можете да подберете за пода във вашия дом, са стилен начин да изразите вкуса си. От тях, в зависимост от вида паркет, на който сте се спрели и горепосочените фактори, до голяма степен зависи техниката и методиката на реденето на паркет.

Реденето на паркет има голямо въздействие върху възприятието на човек за големината на пространството. Особено при по-малки помещения правилният избор на техника може да доведе до визуалното му разширяване.

Изборът на начин на редене на паркет е определящ и за това колко материал ще бъде усвоен и какви ще са загубите.

Цените за тази услуга може да намерите в нашата уеб страница, както и при позвъняване на посочените контакти. Потърсете ни и заедно ще създадем една изцяло нова визия на дома ви. Запомнете, че животът на паркета зависи и от неговия монтаж.

Call Now Button