Позвънете ни: 02/9277776 и 0879 202 330

Циклене на паркет

Една от предлаганите от нас услуги е цикленето на паркет в София. Това е процес по обработка на подовата повърхност с цел нейното перфектно изглаждане. Основните дейности са сваляне на стария лак, почистване на замърсяванията и изравняване на неравностите между отделните паркетини.

Етапи на работа:

При цикленето на паркет ние работим със специални за това машини, на които се поставят различни шкурки, служещи за отстраняване на най-горния слой от паркета.

● Започва се с едрозърнеста шкурка, за да се отстранят грубите неравности и за да се изравни повърхността на пода.

● След това процесът по циклене на паркет продължава с фината шкурка, с която се отстраняват едрите драскотини, тоест паркета се шлайфа,тогава паркета се почиства и се преминава към  лакирането на пода.

● Много важно при цикленето на паркет е да се свали горният слой на лака, за да може след това върху пода да се положи ново лаково покритие. За тази цел се използва едра шкурка.

● Шлайфането се прави само след използването на едра шкурка, а за целта се използва фина шкурка.

● Част от процеса по циклене на паркет е и фугирането, при което се запълват фугите между отделните елементи. Нашите специалисти използват специална смола, примесена с трици. Поредността на извършваното действие е следната: циклене, фугиране и чак тогава се преминава към финото шлайфане. За да се получи добър резултат, е необходимо паркетът, който се фугира, да не мърда и скърца.

Вашият стар паркет е ценен, затова не бързайте да го отстраните. Благодарение на предлаганата от нас услуга за циклене на паркет в София и модерната техника, която използваме, вие можете да запазите старата си подова настилка, но тя да изглежда като нова и всичко това на изключително достъпни цени. Така домът ви ще придобие свежа и стилна визия. Ако търсите специалисти в цикленето на паркет в София, то обърнете се към фирма  АСКО ПАРКЕТ ЕООД с доказани резултати в сферата.

Важно е да отбележим, че услугата ни не може да се извърши без местене на мебели. Стараем се максимално да запазим реда в дома ви, работейки с обезпрашени машини.

Циклене  на паркет -София         02/9277776 и 0879202330