Циклене на паркет

Една от предлаганите от нас услуги е цикленето на паркет в София. Това е процес по обработка на подовата повърхност с цел нейното перфектно изглаждане. Основните дейности са сваляне на стария лак, почистване на замърсяванията и изравняване на неравностите между отделните паркетини.

Етапи на работа

При цикленето на паркет ние работим със специални за това машини, на които се поставят различни шкурки, служещи за отстраняване на най-горния слой от паркета.

E
Започва се с едрозърнеста шкурка, за да се отстранят грубите неравности и за да се изравни повърхността на пода.
E
След това процесът по циклене на паркет продължава с фината шкурка, с която се отстраняват едрите драскотини, тоест паркета се шлайфа,тогава паркета се почиства и се преминава към лакирането на пода.
E
Много важно при цикленето на паркет е да се свали горният слой на лака, за да може след това върху пода да се положи ново лаково покритие. За тази цел се използва едра шкурка.
E
Шлайфането се прави само след използването на едра шкурка, а за целта се използва фина шкурка.
E
Част от процеса по циклене на паркет е и фугирането, при което се запълват фугите между отделните елементи. Нашите специалисти използват специална смола, примесена с трици. Поредността на извършваното действие е следната: циклене, фугиране и чак тогава се преминава към финото шлайфане. За да се получи добър резултат, е необходимо паркетът, който се фугира, да не мърда и скърца.

Вашият стар паркет е ценен, затова не бързайте да го отстраните. Благодарение на предлаганата от нас услуга за циклене на паркет в София и модерната техника, която използваме, вие можете да запазите старата си подова настилка, но тя да изглежда като нова и всичко това на изключително достъпни цени. Така домът ви ще придобие свежа и стилна визия. Ако търсите специалисти в цикленето на паркет в София, то обърнете се към фирма АСКО ПАРКЕТ ЕООД с доказани резултати в сферата.

Важно е да отбележим, че услугата ни не може да се извърши без местене на мебели. Стараем се максимално да запазим реда в дома ви, работейки с обезпрашени машини.

Call Now Button