Лакиране на паркет

В днешно време произвежданите лакове са с високо и трайно качество, но за да се получи желаният краен резултат, лакирането на паркет трябва да се остави в ръцете на специалист с усет към детайла. Дейността е на пръв поглед лесна, но подобно на всеки друг занаят, и тук има специфики, които далеч не са толкова прости за изпълнение. Посоката на нанасяне на лака не бива да е хаотична, а между отделните етапи от процеса се изискват точно определени промеждутъци от време.Техниката зависи и от подбрания вид лак, разтворител и т.н., а прецизното познаване на пазара е сред водещите приоритети на всяка успешна фирма за лакиране на паркет. Подът трябва да е идеално чист – без остатъци от стар лак и мазни петна, за да може качествено и трайно да се нанесе новият слой.

Лакирането на паркет представлява нанасянето на лаково порктие върху вече обработената подова настилка с няколко цели:

E
Предпазване от замърсяване, изхабяване и нараняване или иначе казано: по-дълъг живот за вашия паркет
E
По-лесна поддръжка, която е от особено значение за дълготрайното запазване на първоначалната визия и качество
E
Блясък - външният вид на пода не бива да бъде пренебрегван

Лакирането на паркет е доста по-бюджетна услуга от подмяната му, отразява се изключително благодатно върху старата ви подова настилка и пести много време. Въпреки че мебелите трябва да се изнесат и помещението няма да е използваемо няколко часа, само на следващия ден вие ще можете да върнете всичко обратно на мястото му. Това са само част от причините да предприемете лакиране на паркет във вашия дом или офис, така че да разкриете цялата красота на вашата леко захабена подова настилка.

Ако имате въпроси, свързани с някоя от нашите услуги, ние сме готови да ви дадем всички отговори! В случай на интерес относно лакиране на паркет, може да намерите детайлна информация за цените в съответната категория на нашата уеб страница.

Call Now Button