Позвънете ни: 02/9277776 и 0879 202 330

shadow
Паркетни услуги
циклене, редене на паркет и дюшеме
Паркетни услуги
циклене, редене на паркет и дюшеме
Паркетни услуги
циклене, редене на паркет и дюшеме

Услугата циклене и лакиране ви дава възможност да обновите и преоткриете естествения ви паркет. Работим с обезпрашени и професионални машини.

Циклене - София

Екипът ни е съставен от компетентни и професионални майстори в областта на подовите настилки и по-конкретно: в поставянето и обработването на естествени паркети. Дългогодишният опит ни е дал редица уроци, благодарение на които днес можем да предложим на нашите клиенти отлично съотношение цена-качество, бърза и коректна работа и най-важното - доверие и сигурност.

Машините с които работим, са високотехнологични и максимално обезпрашени, което ви дава възможност да използвате нашите услуги по всяко време на годината.

Цикленето и лакирането на паркет, както и другите ни услуги, са гарантирани, тъй като лаковете и материалите, които се използват, са италиански и се отличават от предложенията на пазара с високото си качество и специалното си предназначение за подови настилки. Повечето от продуктите са на полиуретанова основа, бързосъхнещи, което позволява в максимално къси срокове да се извърши цикленето и лакирането на паркета в дома ви.

Циклене  на паркет -София         02/9277776 и 0879202330